Restaurant ’t Spuihuis Spui 1 4611 GX Bergen op Zoom 0164 233196

InitiatiefprijsAstrid & René Vermeulen wint GoBoZ Initiatiefprijs 2019

InitiatiefprijsAstrid & René Vermeulen wint GoBoZ Initiatiefprijs 2019

Afgelopen vrijdag ben ik aangenaam verrast”, vertelt Chef René Vermeulen, die samen met zijn vrouw Astrid eigenaar van ’t Spuihuis is.  Vrijdag 8 november vond het Ondernemersgala van Aangenaam GoBoZ plaats bij pop-up Restaurant Wild en Wijn op het Ravelijn, een initiatief van René en Astrid Vermeulen en zakenpartner Frenk Theuns.

René was door de organisatie gevraagd om het walking dinner te verzorgen op deze prestigieuze ondernemersavond. Plotseling werd René uit de keuken gehaald en in zijn kookschort op het podium geroepen.

Ondernemer René Vermeulen ontvangt uit handen van staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer de Aangenaam GoBoz Initiatiefprijs 2019.

Winnaar Initiatiefprijs 2019

Tot zijn grote verrassing ontving René uit handen van niemand minder dan Mona Keijzer, staatssecretaris van Economische Zaken de Initiatiefprijs 2019 van Aangenaam GoBoz, een organisatie ter bevordering van het ondernemerschap in Bergen op Zoom . “René heeft zich op bijzondere wijze verdienstelijk gemaakt voor culinair Bergen op Zoom. Met initiatieven zoals pop-up restaurants en ondersteuning bij Bergse evenementen”, aldus de jury van GoBoZ.

Apetrots

“Apetrots zijn we op deze prijs, die een mooie erkenning is voor ons werk. Een erkenning niet alleen voor mij, maar zeker ook voor mijn vrouw Astrid en ons hele team. Samen krijgen we al deze mooie projecten van de grond”, aldus Vermeulen.

Wild & Wijn op ’t Ravelijn

Wilt u net als de gasten van het Ondernemersgala ook genieten van de kookkunsten van René? Pop-up restaurant Wild&Wijn op ’t Ravelijn is nog geopend tot en met  1 december. Reserveren kan via: www.wildenwijnophetravelijn.nl. Daarnaast bent u uiteraard ook van harte welkom bij onze thuisbasis ’t Spuihuis.


Achtergrondinformatie

Aangenaam GoBoZ Ondernemersgala

Achter het Ondernemersgala schuilt de Stichting Ondernemersgala, opgericht in 2012 met als doel het ondernemerschap van bestaande en startende bedrijven in Bergen op Zoom uit te dagen en te stimuleren. Hiertoe worden er jaarlijks een aantal ondernemersprijzen uitgereikt.

Overige winnaars in 2019

De Ondernemersprijs voor bedrijven met meer dan 10 werknemers is Bruynzeel Keukens.

Bij bedrijven met minder dan 10 werknemers ging de prijs naar Ideal Equestrian. De Aangenaam GoBoZ stadsprijs, verkozen door het Bergse publiek ging naar Franken Fruit.

Alle winnaars van harte gefeliciteerd namens René en Astrid Vermeulen en team Spuihuis

Bijschrift bij foto: Ondernemer René Vermeulen ontvangt uit handen van staatssecretaris van Economische Zaken Mona Keijzer de Aangenaam GoBoz Initiatiefprijs 2019