Lunchmenu

Door de seizoenen, diversiteit, lokale ingrediënten en zeer betrouwbare leveranciers is dit menu altijd een plezier om samen te stellen.

Eerlijke producten, eigentijdse presentatie en internationale invloeden zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt in de keuze.

2 gangen €25,00 (Voor / Hoofd)
3 gangen €32,50 (Voor / Hoofd / Na)

Voor

VOORGERECHTEN

 

STEAK TARTARE

Handgesneden | Mierikswortel | Gepocheerd Scharrel-ei | Gepofte Spekkaantjes

 

RODE BIET

Gegaard in Aardbeienazijn & Appelstroop | Geitenkaas | Gekarameliseerde Walnoot | Lavendel

 

YELLOWFIN TONIJN

‘Tataki’ | Sesam | Vintage Soja | Ingelegde Koolrabi | Gepofte Rijst

 

GARNALEN CROQUET

Mini Desembroodje | Gemarineerde Venkel | Komkommer | Waterkers | Tomaat

Hoofd

HOOFDGERECHTEN

 

BRABANTSE WAL ASPERGES

Keuze uit Boerenham of Gerookte Zalm | Scharrel-ei | Hollandaisse | Zeegroente

 

KABELJAUWFILET

Crème van Wortel & Gember | Frisse Venkel | Dille | Savora Mosterd

 

DIAMANTHAAS & KALFSSUKADE

Groene Asperge | Bereidingen van Bloemkool | Zwarte Knoflook

 

BOUILLABAISSE

Vis, Schaal & Schelpdieren | Romige Langoustine Bisque | Knoflook Crostini | Rouille

Na

NAGERECHTEN

 

BRABANTSE WAL AARDBEIEN

‘Tompouce’ | Crème Suisse | Roomijs | Aceto Balsamico

 

CHOCOLADE & CITRUS

Mousse | Parfait | Pana Cotta | Sorbet

 

CRÈME BRÛLÉE

Klassiek Bereid | Vanille | Rietsuiker | Karamel | Hazelnoot

 

KAZEN VAN ‘KAAS & TOOST’ UIT HALSTEREN

5 soorten | Notenbrood | Gedroogde Vruchten | Walnoten +€5

Allergenen? Vraag om advies en begeleiding bij het maken van een keuze.

4 of 5 GANGEN INSPIRATIE MENU VAN RENÉ

EXCLUSIEF OP ZONDAG MIDDAG

4 GANGEN € 50,00

WIJN SELECTIE BIJ DE GERECHTEN € 28

5 GANGEN € 62,50

WIJN SELECTIE BIJ DE GERECHTEN € 35

 

Dit menu serveren wij enkel per tafel.