Lunchmenu

Door de seizoenen, diversiteit, lokale ingrediënten en zeer betrouwbare leveranciers is dit menu altijd een plezier om samen te stellen.

Eerlijke producten, eigentijdse presentatie en internationale invloeden zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt in de keuze.

LUNCH GERECHTEN

 

SALADE VIS, SCHAAL & SCHELPDIEREN €23

Fris aangemaakte salade met King Krab, Hollandse garnalen, gemarineerde zalmfilet, gamba’s en tonijn

 

KALFSCARPACCIO €19

Dun gesneden lende van het Maas Rijn Ijsel kalf met tomaat, bindsla, Pata Negra, 18 maanden gerijpte Parmezaanse kaas en truffel mayonaise

 

BOUILLABAISSE €25

Diverse vis, schaal en schelpdieren in stevige schaaldierenbisque met rouille, desemcrostini en tomaat

 

AUSTRALISCHE GRAIN FED OSSENHAAS €32

Gebraden en getrancheerde ossenhaas met wilde bospaddenstoeltjes, witlof gegaard in rozemarijn boter en truffeljus

 

LUNCHMENU

2 gangen €25,00 (Voor / Hoofd)
3 gangen €32,50 (Voor / Hoofd / Na)

Voor

STEAK TARTARE

Onze absolute klassieker! Handgesneden en klassiek aangemaakt met gepekelde en geschaafde eidooier en gerookte Pancetta

 

SASHIMI VAN ZALMFILET

Gemarineerde zalmfilet ingelegd in miso met mierikswortel, gepofte rijst, limoen, komkommer en rettich

 

GEITENKAAS & POMPOEN

Zachte geitenkaas met gemarineerde pompoen, bospeen, couscous, dadel, pistache en sinaasappel-sherry vinaigrette

Hoofd

KABELJAUWFILET

Gebakken filet met crème van lokale zoete aardappel, zuurkool en saus van Savora mosterd

 

HERTENLENDE & WILDSTOVERIJ

Gebraden hertenlende met pastinaak, stoverij met specerijen, rode kool en jus van zwarte knoflook

 

BLOEMKOOL & RODE BIET

Bereidingen van bloemkool, rode biet gegaard in Aceto Balsamico artisjok en geschaafde Pecorino

Na

ROOD FRUIT & CHOCOLADE

Allerlei bereidingen van 3 soorten chocolade, framboos, kers en zwarte bes met merengue en sorbet

 

GIESER WILDEMAN PEER

Warme peer gegaard in specerijensiroop met parfait van vanille, steranijs en kaneel, bladerdeeg en karamel

 

KAZEN VAN ‘KAAS & TOOST’ UIT HALSTEREN +€5,00

5 kaassoorten geserveerd met notenbroodje en compote van vijgen

Allergenen? Vraag om advies en begeleiding bij het maken van een keuze.

4 of 5 GANGEN INSPIRATIE MENU VAN RENÉ

EXCLUSIEF OP ZONDAG MIDDAG

4 GANGEN € 50,00

WIJN SELECTIE BIJ DE GERECHTEN € 28

5 GANGEN € 62,50

WIJN SELECTIE BIJ DE GERECHTEN € 35

 

Dit menu serveren wij enkel per tafel.