Lunchmenu

Door de seizoenen, diversiteit, lokale ingrediënten en zeer betrouwbare leveranciers is dit menu altijd een plezier om samen te stellen.

Eerlijke producten, eigentijdse presentatie en internationale invloeden zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt in de keuze.

2 gangen €25,00 (Voor / Hoofd)
3 gangen €30,00 (Voor / Hoofd / Na)

Voor

STEAK TARTARE VAN BELS BLAUW RUND

handgesneden, gepickelde groentes, savora mosterd, daslook

SASHIMI VAN ZALMFILET

miso, gepofte rijst, ingelegde venkel, limoen

TOMAAT & GEITENKAAS

bereidingen van tomaat, basilicum, 12 maanden oude geitenkaas, balsamico

CROQUETTEN VAN ZEEUWSE MOSSELEN

geroosterd desembrood, frisse salade, dille vinaigrette, komkommer

Hoofd

‘LABEL ROUGE’ PARELHOENFILET

tuinbonen, akkerchampignons, morillesaus, dragon

KABELJAUWFILET

zwarte quinoa, bos-ui & peen, kerrie, crime fraiche

ZACHT GEGAARD KALFSSTAARTSTUK

knolselderij, zwarte knoflook, rode biet, kalfssukade

‘BOUILLABAISSE’

diverse vis,schaal & schelpdieren, rouille, zeekraal, crostini’s

Na

MANGO, PASSIEVRUCHT & ANANAS

sable breton, panna cotta van ananas, parfait van mango, gel van ananas

CHOCOLADE & CITRUS

luchtige mousse, cremeaux, citrus bereidingen, merengue

KARAMEL & PISTACHE

karamel fudge met zeezout, pistache crème, roomijs, krokante karamel

KAZEN VAN ‘KAAS & TOOST’ UIT HALSTEREN

5 soorten | Notenbrood | Gedroogd fruit (meerprijs €5)

Allergenen? Vraag om advies en begeleiding bij het maken van een keuze.

4, 5 OF 6 GANGEN INSPIRATIE MENU VAN RENÉ

Geniet van een uitgebreide lunch met uitgebalanceerde gerechtjes, fijn van formaat en licht verteerbaar. Alle gerechten dragen hetzelfde formaat en zijn bedoeld u optimaal te laten genieten van alles wat het huidige seizoen te bieden heeft.
4 G €40
5 G €50
6 G €60

 

U kunt uw menu laten begeleiden door onze brede selectie wijnen. Verassend, nieuw, experimenteel, klassiek en gedurfd.
4 wijnen €28
5 wijnen €35
6 wijnen €42

 

Dit menu serveren wij enkel op zondagmiddag.