Lunchmenu

Door de seizoenen, diversiteit, lokale ingrediënten en zeer betrouwbare leveranciers is dit menu altijd een plezier om samen te stellen.

Eerlijke producten, eigentijdse presentatie en internationale invloeden zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt in de keuze.

LUNCH GERECHTEN

 

 

SALADE VIS, SCHAAL & SCHELPDIEREN €23

Fris aangemaakte salade met King Krab, Hollandse garnalen, gemarineerde zalmfilet, gamba’s en gerookte paling

 

KALFSCARPACCIO €19

Dun gesneden lende van het Maas Rijn Ijsel kalf met tomaat, bindsla, Pata Negra, 18 maanden gerijpte Parmezaanse kaas en truffel mayonaise

 

BOUILLABAISSE €25

Diverse vis, schaal en schelpdieren in stevige schaaldierenbisque met rouille, desemcrostini en tomaat

 

OSSENHAAS €32

Gebraden ossenhaas van Australisch ‘Grain Fed’ rund. Mals en gemarmerd vlees, gebraden in rozemarijnboter en geserveerd met seizoensgroente en truffeljus

LUNCHMENU

2 gangen €25,00 (Voor / Hoofd)
3 gangen €32,50 (Voor / Hoofd / Na)

Voor

STEAK TARTARE

Ons absolute signatuur gerecht! Handgesneden en klassiek aangemaakt, geserveerd met gedroogde en gepekelde eidooier, Savora mosterd en krokante Pancetta

 

NOORSE ZALMFILET

Zalm 24 uur gemarineerd met dille, Muscovado suiker en zeezout. Mooie moot geserveerd met rilette van de zalm, dun gesneden fris-zure venkel, dille-keffir vinaigrette en mierikswortel

 

MOZZARELLA & TOMAAT

Mozzarella gemaakt van hoge kwaliteit buffelmelk, geserveerd met allerlei bereidingen van tomaat opgefrist met Aceto Balsamico, basilicum en groene olijf

Hoofd

KALFSSUKADE & BLOEMKOOL

De kalfssukade word eerst geroosterd op de Big Green Egg, daarna zacht gegaard op lage tempratuur, geserveerd in eigen jus en allerlei bereidingen van de bloemkool

 

ZEEBAARSFILET

Gebakken op de huid en geserveerd met gegrilde courgette, groene asperge, artisjok, tomaat en paprika coulis

 

 

FREGULA SARDA

Pastasoort uit Sardinië bereid als risotto met groene kruiden, knoflook en sjalot. Erbij diverse bospaddenstoelen, croquetjes van eekhoorntjesbrood en warm schuim van Parmezaanse kaas

Na

SOLERO

Smaakjes van ons favoriete ijsje maar dan anders! Mango, passievrucht, vanille, witte chocolade en ananas

 

CRÉME BRÛLÈE

Klassieke bereiding van volle room, eidooier, tonkaboon en suiker. Het receptuur is er 1 van de allereerste van de geschiedenis van ’t Spui!

 

CITRUS TARTELETTE

Tartelette van citrusfruit en lemoncurd geparfumeerd met verveine afgemaakt met merengue, sorbet van zwarte bes en geraspte bittere chocolade

 

KAZEN VAN ‘KAAS & TOOST’ UIT HALSTEREN (+5)

5 kaassoorten geserveerd met Kletzenbrood, gedroogde dadels en walnoten

Allergenen? Vraag om advies en begeleiding bij het maken van een keuze.

4 of 5 GANGEN INSPIRATIE MENU VAN RENÉ

EXCLUSIEF OP ZONDAG MIDDAG

4 GANGEN € 50,00

WIJN SELECTIE BIJ DE GERECHTEN € 28

5 GANGEN € 62,50

WIJN SELECTIE BIJ DE GERECHTEN € 35

 

Dit menu serveren wij enkel per tafel.