‘KLASSIEKERS VAN ’T SPUI’
Oplopend van voorgerechten naar hoofdgerechten
Door de seizoenen, diversiteit, lokale ingrediënten en zeer betrouwbare leveranciers is dit menu altijd een plezier om samen te stellen.
Eerlijke producten, eigentijdse presentaties en internationale invloeden zorgen ervoor dat niemand iets tekort komt in de keuze.
Oplopend van voorgerechten naar hoofdgerechten
CARPACCIO €16
Dun gesneden runderlende met truffel crème, Pancetta, kaantjes, bieslook en Padano
COQUILLE ‘THERMIDORE’ €19
Gegratineerd met Gruyere, room, sjalot, dragon en peterselie
LANGOUSTINE €21
Geroosterde langoustine met rode curry, zwarte knoflook en gepickelde koolrabi
KALFSZWEZERIK €19
Krokant gebakken en geserveerd met paddenstoeltjes en ingelegde witte druif
ASIAN KING CRAB €29
King Crab bereid met knoflook, rode peper, lente-ui, gember en kokos
HERTENLENDE €27
Gebraden lende en zachte sukade met gebrande ui, bereidingen van rode biet en Epoisses creme
TARBOTFILET €33
Gebakken filet met bereidingen van bloemkool, artisjok, beurre blanc met paling en citrus
CHATEAU BRIAND €59
Om te delen of gewoon voor jezelf!
Klassieke bereiding van het middenstuk van de ossenhaas met seizoensgroente en truffeljus
In dit menu hebben we de prijs-kwaliteit verhouding voorop gezet.
Uitgebalanceerde gerechten met liefde gemaakt en altijd supervers!
3 GANGEN €38 | 4 GANGEN €48
(LUNCH 2 GANGEN €29 | 3 GANGEN €38)
Bespreek met ons uw allergenen en wij koken voor u op maat.
☘️ = Deze gerechten zijn vegetarisch te bestellen
3 BEREIDINGEN VAN RUND
Dun gesneden lende, tartaar van de schouder, croquetje van ossenstaart met Padano en truffel
GEPEKELDE ZALM ‘WALDORF’
Bereidingen van knolselderij, appel, kervel, walnoot, avocado en bieslook olie
GEITENKAAS & ARTISJOK ☘️
Krokante bodem met muhammara, zachte geitenkaas, gekonfijte artisjokhart en humus
BONELESS BBQ IBERICO RIBS
Creme van rode curry, zwarte knoflook en gemarineerde venkel
WITLOF
Zacht gegaarde witlof, schuimige saus van oude kaas en krokante aardappelkaantjes
DUO VAN KALF
Gebraden lende en zachte sukade met Cavollo Nero, bereidingen van rode biet en Epoisses creme
ZEEBAARSFILET & COQUILLE
Gebakken filet met geroosterde coquille, venkel, bospeen, schaaldierenjus en olijfolie
PADDENSTOELTJES & BLOEMKOOL ☘️
Ravioli gevuld met paddenstoeltjes, bloemkool, sjalot, bladspinazie en gerookte boter
Bespreek met ons uw allergenen en wij koken voor u op maat.
De desserts (m.u.v. de kaas) vallen in het keuzemenu.
☘️ = Deze gerechten zijn vegetarisch te bestellen
SABAYON €10,50
Luchtige Sabayon met Madeira, sorbet van groene appel en compote van peer en kaneel
🍇 Triebaumer, Traminer Spätlese, Oostenrijk €7,50
DUINDOORNBES & GEZOUTEN KARAMEL €10,50
Tartelette gevuld met ‘curd’ van duindoornbes, roomijs van zoute karamel en gekarameliseerde pecannoot
🍇 Vistamar, Moscatel, Chili €6,25
CRÉME BRÛLÈE & VANILLE €10,50
Bereid met tonkaboon, roomijs van vanille, mandarijn en verveine
🍇 Pedro Ximinez Nectar, Gonzalez Byass, Spanje €6,50
KAZEN VAN ‘HET KAASATELIER’ €15,00
5 soorten binnen en buitenlandse kazen met noten-rozijnenbrood en vijgencompote
De desserts (m.u.v. de kaas) vallen in het keuzemenu.
Allergenen? Vraag om advies
en begeleiding bij het maken van een keuze.
‘Dit menu gaat en staat met de kwaliteit en luxe van de producten die hierin verwerkt zijn.
Nieuwe kooktechnieken gecombineerd met klassieke bieden samen een menu wat altijd verrast! Dit geeft ons enorm veel diversiteit en creativiteit.
Het zijn fijne gerechten met uitgebalanceerde smaken geserveerd in een mooi formaat.
Laat ons u verrassen!’
René
4 GANGEN MENU €59
Alleen geserveerd tijdens diner of tijdens de lunch op zondag.
Enkel per tafel te bestellen.
WIJN SELECTIE
Bij alle gangen serveren wij u graag bijpassende wijnen. Altijd hoge kwaliteit, verrassend en complementair aan het gerecht.
4 GANGEN WIJN ARRANGEMENT €30
Ook in ½ glazen te bestellen €16,50.
PORT
CASA SANTA EUFEMIA
Op eiken en walnoot houtvaten gerijpte port met enorm veel expressie en diepgang.
In de geur vanille, tonkaboon, rozijnen en noten. De afdronk is lang en krachtig.
10 Y €9 | 20 Y €14
THEE VAN FLEUR DE CAFÉ
Begeleid door onze huisgemaakte friandises
Earl Grey Superior | Bosvruchten | Aardbeien Explosie | Green Gunpowder | Roodbos Naturel | Rooibos Zoete Zonde | Nana Mint | Oma’s Appeltaart | Verse Munt
KOFFIE SPECIALS €8,50
Begeleid door onze huisgemaakte friandises
Irish Coffee – Irish Whiskey
Italian Coffee – Amaretto
French Coffee – Grand Marnier
Spanish Coffee – Tia Maria
Dutch Coffee – Jenever Matuur
Cream Coffee – Baileys
LIKEUREN €5,50
Amaretto Disaronno
Drambuie
Grand Marnier
Limoncello
Sambuca Molinari
Cointreau
D.O.M. Bénédictine
Tia Maria
Liqor 43
Baileys
DIGESTIEVEN
COGNAC
Louis Royer, VS €7
Louis Royer, VSOP €11
ARMAGNAC
Chateau du Tariquet, Classique €6
Chateau du Tariquet, X.O. €12
CALVADOS
Lauriston Reserve Domfrontais €5
Lauriston Hors D’Age Domfrontais €13
GRAPPA
Mazetti d’ Altavilla, Nebbiolo, Barolo €6
RUM
Don Papa, Cask Mature, Filipines,10 Years €14
WHISKEY
Lagavulin,16 Years, Islay €15
Laphroaig Select Malt, Islay €9
Dalwhinnie, 15 Years, Highlands €10
The Glenlivet Founders Reserve, Speyside €8
Restaurant ’t Spuihuis
Spui 1 4611 GX
Bergen op Zoom
T 0164 233196
E info@spuihuis.nl
0164 233196
Online reserveren
Maandag vanaf 17.30u
Dinsdag vanaf 17.30u
Woensdag gesloten
Donderdag vanaf 17.30u
Vrijdag lunch vanaf 12.00u tot 15.00u & diner vanaf 17:30u
Zaterdag vanaf 17.30u
Zondag 12.00 (doorlopend geopend)
Restaurant open tot 21.00u
Necessary cookies are absolutely essential for the website to function properly. This category only includes cookies that ensures basic functionalities and security features of the website. These cookies do not store any personal information.
Any cookies that may not be particularly necessary for the website to function and is used specifically to collect user personal data via analytics, ads, other embedded contents are termed as non-necessary cookies. It is mandatory to procure user consent prior to running these cookies on your website.