’T SPUIHUIS KEUZEMENU

3 GANGEN €42,50 | 4 GANGEN €52,50

VOOR

STEAK TARTAAR

Handgesneden | Bereidingen van Selder | Gepofte Boekweit | Barolloti

TONIJNFILET

Wasabi | Gember | Nori | Radijs Soorten | Thaise Basilicum

MEIKNOL & AVOCADO

Diverse bereidingen van Meiknol | Granny Smith | Avocado | Dille

 TUSSEN

KALFSUKADE

Balsamico | Aubergine | Artisjok | Pijnboompit

ZEEBAARS THOM KHA

Kokos | Kaffir | Citroengras | Paksoy | Shi-Take

BRABANTSE WAL ASPERGES  v

Schuimige soep | Daslook | Pancetta | Asperges

HOOFD

LABEL ROUGE HOENDER

Filet | Croquetje van Rilletes | Duxelles | Asperge | Tuinbonen | Truffeljus

ROODBAARS ‘VIERGE’

Tomaat | Courgette | Basilicum | Olijf | Saus van Schaaldieren

 SPITSKOOL

Gebraisseerde Spitskool | Aardappel Mille-feuille | Kerrie

NA

PASSIEVRUCHT & LYCHEE

Panna Cotta van Passievrucht | Lychee | Saffraan Roomijs | Schuim van Kamille

WITTE CHOCOLADE & AARDBEIEN

Sablé Breton | Panna Cotta van Witte Chocolade & Roos | Parfait van Aardbei | Aardbeien Compôte

CREMÉ CATALANA

Roomijs van Tonkaboon | Crumble | Karamel | Kaneel & Sinaasappel

KAZEN VAN ’T KAASATELIER  (Meerprijs € 7,50)

5 Soorten | Noten Rozijnen Brood | Zoet-Zure Biet

INSPIRATIE MENU

4 GANGEN MENU €62,50

Enkel per tafel te bestellen

WIJN SELECTIE

Bij alle gangen serveren wij u graag bijpassende wijnen.

Altijd hoge kwaliteit, verrassend en complementair aan het gerecht.

WIJN ARRANGEMENT €34,00

 

 Á LA CARTE

Een fijne selectie van hoge kwaliteit ingrediënten en onze klassiekers

VOORGERECHTEN

 CARPACCIO €16

Handgesneden Runderlende | Pancetta | Padano | Olijfolie | Truffel Crème

   HOLLANDSE GARNALEN €18

Frisse Cocktail | Croquetje | Salade | Avocado | Basilicum

COQUILLE ‘THERMIDORE’ €19

Gegratineerde Coquille | Comté | Dragon | Bieslook | Prei

HOOFDGERECHTEN

ASPERGES €29

Gekonfijt met Truffelboter | Pata Negra | Kalfsstoverij | Duxelles 

       BOUILLABAISE €33

Diverse Vis, Schaal en Schelpdieren | Rijke Bisque | Rouille | Crostini

TOURNEDOS €34

Gebraden Ossenhaas | Aardappel Mille-feuille | Knolselderij | Truffel Jus