’T SPUIHUIS KEUZEMENU

3 GANGEN €45,00 | 4 GANGEN €55,00

VOOR

STEAK TARTAAR

Klassieke Bereiding | Pickles | Sabayon van Oude Kaas | Dragon

ZALMFILET

Gepekeld | Gele Curry | Radijs Variëteiten | Fijne salade van Meiknol

TARTELETTE

Bereidingen van Tomaat | Buratta | Basilicum | Avocado

TUSSEN

KREEFTENBISQUE

Cappuccino van Kreeftenbisque | Geslagen Room | Pernod

MAISHOENDER

Gember | Mais Velouté | Krokante Kippenhuid | Polenta

BLOEMKOOL ‘RISOTTO’

Bijzondere bereiding van Bloemkool | Citroen | Macadamia | Romesco

HOOFD

3 BEREIDINGEN VAN KALF

Gebraden Lende | Stoofje van Sukade | Croquetje met Kalf & Truffel | Gele & Rode Bietjes

KABELJAUWFILET

Peterseliewortel | Gemarineerde Venkel | Pernod | Beurre Blanc | Dragon Olie

KINGBOLEET

Gebraden Koningsoesterzwam | Zwarte Knoflook | Bereidingen van Roscoff Ui

NA

AARDBEI & WITTE CHOCOLADE

Aardbei Panna Cotta | Mousse van Witte Chocolade | Sorbet | Oude Balsamico

CRÈME BRÛLÉE

Onvervalste Klassieker | Roomijs van Vanille | Crumble

GRANNY SMITH & YOGHURT

Mousse van Yoghurt | Groene Appel | Tonkaboon Roomijs | Klaverzuring

KAZEN VAN ’T KAASATELIER (Meerprijs € 7,50)

5 Soorten | Noten Rozijnen Brood | Zoet-Zure Biet

INSPIRATIE MENU

4 GANGEN MENU €65,00

Enkel per tafel te bestellen

WIJN SELECTIE

Bij alle gangen serveren wij u graag bijpassende wijnen.

Altijd hoge kwaliteit, verrassend en complementair aan het gerecht.

Enkel bij het inspiratie menu te bestellen.

WIJN ARRANGEMENT €34,00

Á LA CARTE

Een fijne selectie van hoge kwaliteit ingrediënten en onze klassiekers

VOORGERECHTEN

IRISH MÓR OESTER €12/€24

3 of 6 Stuks | Naturel met Vinaigrette & Citrus

CARPACCIO €19

Carpaccio van Handgesneden Runderlende | Olijfolie | Hazelnoot | Parmezaan

HOLLANDSE GARNALEN €21

Cocktail | Croquetje | Zoete ‘Exquise’ Tomaat | Avocado

COQUILLE ST. JACQUES €23

Geroosterde Coquilles | Beurre Blanc met Witte Truffel | Bloemkool

HOOFDGERECHTEN

TARBOT €33

Geroosterde Filet | Bereidingen van Venkel | Beurre Blanc | Avocado

OSSENHAAS ‘GRAIN FED’ €37,50

Gebraden Ossenhaas | Seizoen Groentes | Jus met Sjalotjes

WILDE ZEEBAARSFILET €32

Risotto met Hollandse Garnalen | Kreeften Saus | Groente Crudité

PARELHOENDER €32

Gebraden Filet | Croquetje van de Bout | Rijke Truffelsaus | Groene Kool

FAZANT ‘AU FINE DE CHAMPAGNE’ €32

Gebraden Filet | Croquetje van de Bout | Saus van Cognac en Paddenstoeltjes

NAGERECHTEN

AARDBEI & WITTE CHOCOLADE €12

Aardbei Panna Cotta | Mousse van Witte Chocolade | Sorbet | Oude Balsamico

 

CRÈME BRÛLÉE €12

Onvervalste Klassieker | Roomijs van Vanille | Crumble

 

GRANNY SMITH & YOGHURT €12

Mousse van Yoghurt | Groene Appel | Tonkaboon Roomijs | Klaverzuring

 

DESSERTWIJNEN €8

Bij de bovenstaande desserts serveren wij u graag een bijpassende dessertwijn

 

KAZEN VAN ‘HET KAASATELIER’ €15

5 soorten binnen- en buitenlandse kazen met noten-rozijnenbrood en vijgencompote