’T SPUIHUIS KEUZEMENU

3 GANGEN €43,50 | 4 GANGEN €53,50

VOOR

GEROOKTE DIAMANTHAAS

Als ‘Steak Tartare’ geserveerd | Knolselderij | Padano | Gepofte Boekweit

TONIJNFILET

Fijne Tartaar | Groene Kruiden | Ingelegde Ansjovis | Desem Crumble | Avocado

GROENTE TARTELETTE

Krokante Tartelette | Seizoens Groente Crudité | Lavas Schuim

TUSSEN

BISQUE VAN HOLLANDSE GARNALEN

Klassieke Bisque | Garnalen | Bieslook | Pernod

BUIKSPEK

Zacht Gegaard en Krokant Gebakken | Créme van Ui | Meloeskes

POMPOEN

Diverse Bereidingen van Pompoen | Kardemom | Hazelnoot | Honing

HOOFD

DRY AGED RUNDERLENDE

Paddenstoeltjes | Pavé van Aardappel & Groentes | Croquetje met Ossenstaart

SCHELVIS FILET

Venkel | Selderij | Prei | Mosseltjes | Pernod | Peterselie Olie

GNOCCHI

Bereidingen van Prei | Aardappel | Truffel | Groene Groentes | Velouté

NA

DULCE DE LECHE

Panna Cotta | Doyenne de Comice Peer | Karamel | Witte Chocolade | Hazelnoot

CRÈME BRÛLÉE

Onvervalste Klassieker | Roomijs van Vanille | Crumble

‘KERS’

Bijzondere bereiding van de Kers | Griottes | Amandel | Amarena

KAZEN VAN ’T KAASATELIER  (Meerprijs € 7,50)

5 Soorten | Noten Rozijnen Brood | Zoet-Zure Biet

INSPIRATIE MENU

4 GANGEN MENU €65,00

Enkel per tafel te bestellen

WIJN SELECTIE

Bij alle gangen serveren wij u graag bijpassende wijnen.

Altijd hoge kwaliteit, verrassend en complementair aan het gerecht.

WIJN ARRANGEMENT €34,00

Á LA CARTE

Een fijne selectie van hoge kwaliteit ingrediënten en onze klassiekers

VOORGERECHTEN

IRISH MÓR OESTER €12/€24

3 of 6 Stuks | Naturel met Vinaigrette & Citrus

REEFILET & EENDENLEVER €23

Carpaccio van licht gerookte Filet | Crème van Eendenlever | Roscoff Ui | Aardpeer

HOLLANDSE GARNALEN €19

Frisse Cocktail | Croquetje | Salade | Avocado | Basilicum

COQUILLE ST. JACQUES €23

Geroosterde Coquilles | Beurre Blanc | Bieslook | Forelkuit

HOOFDGERECHTEN

TARBOT €33

Bereidingen van Prei | Aardappel | Truffel | Groene Groentes | Velouté

OSSENHAAS ‘GRAIN FED’ €37,50

Gebraden Ossenhaas | Seizoen Groentes | Rijke Truffeljus

VIS VAN DE DAG dagprijs

Dagelijks variërend visgerecht met mooie en passende garnituren

FAZANT ‘AU FINE DE CHAMPAGNE’ €32

Gebraden Filet | Croquetje van de Bout | Saus van Cognac en Paddenstoeltjes

DESSERTS

DULCE DE LECHE

Panna Cotta | Doyenne de Comice Peer | Karamel | Witte Chocolade | Hazelnoot

CRÈME BRÛLÉE

Onvervalste Klassieker | Roomijs van Vanille | Crumble

‘KERS’

Bijzondere bereiding van de Kers | Griottes | Amandel | Amarena

KAZEN VAN ‘HET KAASATELIER’ €15,00

5 soorten binnen- en buitenlandse kazen met noten-rozijnenbrood en vijgencompote

MACARONS VOOR THUIS? €9,00

6 Macarons met 2 smaken van de Patissier Tjeerd om mee te nemen